top of page

Подяка за співпрацю на ЗНО 2019!

Оновлено: 9 лип. 2019 р.

Шановні колеги!


Понад десять років зовнішнє незалежне оцінювання є складовою освітньої системи та інструментом педагогічних вимірювань, джерелом важливої інформації, необхідної для організації та модернізації різних освітніх процесів. Спільними зусиллями ми забезпечили рівні та прозорі умови для оцінювання знань випускників закладів освіти Запорізької області.

Наприкінці проведення останнього заходу, хочеться висловити щиру подяку всім, причетним до цієї важливої справи за спільну співпрацю, вагомий багаторічний внесок в організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання для випускників закладів освіти Запорізької області, єдиного фахового вступного випробування та єдиного вступного іспиту для здобуття ступеня магістра випускників закладів вищої освіти.

Окремо вітаємо та щиро вдячні педагогічним, науково-педагогічним працівникам регіону, які безпосередньо брали участь у проведенні тестування. Особлива подяка тим закладам освіти, на базі яких працювали пункти тестування (ЗЗСО, ЗПТО, ЗВО), пункти перевірки сертифікаційних завдань учасників з української мови і літератури (Запорізька ЗОШ І-ІІІ ст. №30), з математики (Запорізька ЗОШ І-ІІІ ст. №76).

Щиро сподіваємося на подальше співробітництво.


163 перегляди
bottom of page