top of page

Сертифікація вчителів початкових класів 2023: етап перший

11 березня 2023 р. відбувся перший етап сертифікації педагогічних працівників, в якому взяли участь й 48 вчителів початкових класів Запорізької області. Явка склала 92% від очікуваної кількості у 52 педагоги.

Вітаємо учасників цьогорічної сертифікації та бажаємо їм пройти усі етапи так само спокійно і впевнено як незалежне тестування.

Цьогорічна квота Запорізької області складала 56 місць з 1500 запланованих. Загалом на сертифікацію педагогічних працівників у 2023 р. зареєструвалося 1386 учителів початкових класів із 976 закладів освіти України.

Тестування фахових знань та вмінь учителів початкових класів тривало 180 хвилин. Тест містив 100 завдань. Максимальна кількість балів, яку можуть набрати учасники першого етапу, правильно виконавши всі завдання, – 100.

Основним питанням для організаторів цього року була передусім безпека учасників сертифікації та персоналу пункту тестування, з чим вони чудово впоралися.

Дякуємо всім причетним до організації та проведення цього етапу — без Вашої допомоги та безпосередньої участі, проведення цього заходу було б неможливим.






bottom of page