top of page

Результати НМТ випускників закладів освіти Запорізької області у 2024 році

25 вересня 2024 р. в режимі Zoom-конференції обласним науково-методичним центром моніторингових досліджень якості освіти проведено методичний семінар «Результати національного мультипредметного тесту випускників закладів освіти Запорізької області у 2024 році» для відповідальних за організацію та проведення ЗНО (НМТ) та моніторингових досліджень у місцевих органах управління освітою, представників закладів освіти Запорізької області.

Автор та керівник семінару:

Шумада Роман Ярославович, завідувач обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти

Модератор, спікер:

Лук’янчук Евеліна Анатоліївна, методист обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти

Шумада Роман Ярославович, завідувач обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти, продемонстрував результати НМТ-2024, які отримали учасники Запорізької області, закцентував увагу на найвищих результатах з предметів тестування (200 балів), поділився статистичними розрахунками та показав як користуватися обрахунками безпосередньо для конкретних закладів освіти.

Лук’янчук Евеліна Анатоліївна, методист обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти, обговорила з учасниками заходу процедуру проведення НМТ, наголосила на змінах в незалежному тестуванні, поділилася інформацією щодо НМТ-2025.



146 переглядів

Пов'язані пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page