top of page

Подяка колегам

Дякую колегам та всім причетним до нашої спільної справи!

Слова вдячності від міністра освіти та директора Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти.


Третій рік наша країна в надскладних умовах запеклої боротьби із зовнішнім ворогом не тільки непохитно тримає оборону своїх кордонів, а й докладає надзусиль для того, щоб були забезпечені засадничі права українських громадян, зокрема й право на здобуття вищої освіти. У цих умовах ми створили й розвиваємо унікальну систему вступних випробувань до закладів вищої освіти на комп'ютерній основі. Важливим елементом її функціонування є пункти тестування, де вступники під орудою фахового персоналу мають змогу пройти іспитування. Саме завдяки Вам і Вашим колегам удалося забезпечити функціювання цих осередків, що дало змогу сотням тисяч абітурієнтів зробити важливий крок до реалізації своєї мрії.


Міністерство освіти і науки України, Український та Дніпропетровський регіональний центри оцінювання якості освіти висловлюють Вам глибоку вдячність, що в цей складний час Ви, беручи на себе додаткові обов'язки, докладаєтеся до направду значущої справи — справи утвердження рівності й справедливості — наріжних каменів, на яких тримається цивілізована демократична держава. Ваша проактивна позиція, відданість справі освіти надихають і впевнюють у тому, що жодні труднощі не зможуть нас зламати.


Бажаємо Вам сил і витримки. Нехай цілеспрямованість і невичерпне натхнення стануть Вашими постійними супутниками в утіленні задумів, що сприятиме піднесенню вітчизняної освіти на новий рівень. Ми твердо переконані, що єдність, співпраця та віра стануть тим, що наблизить нашу Перемогу. Сила Української держави це сила кожного з нас, помножена на спільну волю. Разом ми здолаємо всі перешкоди й побудуємо країну, якою будемо пишатися!







5 переглядів

コメント


bottom of page