top of page

НМТ основна сесія

Дякуємо всім причетним до процесу підготовки та реалізації такого проєкту в масштабах країни та Запорізької області зокрема, а також учасникам за витримку та розуміння усіг вимог сьогодення.

Для участі в основній сесії НМТ, зареєструвалися 4701 учасник, які обрали тимчасові екзаменаційні центри розташовані в Запорізькій області. З певних причин 819 (17,42%) не з'явилися або спізнилися до ТЕЦ в основній сесії та можуть зареєструватися на додаткову чи спеціальну сесії.

В Запорізькій області було облаштовано 7 ТЕЦ, частина з яких була облаштована в укриттях цивільного захисту, що дозволяло учасникам працювати без переривань під час сигналів повітряної тривоги. Інші ж ТЕЦ, було облаштовано поруч зі сховищами, що дозволяло впродовж короткого часу перевести не тільки учасників, а й супроводжувачів (батьків чи друзів) в укриття.

Серед учасників були й учасники з особливими освітніми потребами, яким були створені додаткові умови проходження тестів в залежності від умов (спеціальне налаштування техніки, додаткове освітлення тощо, розміщення супроводжувачів).

Процес тестування супроводжували фахівці-педагоги (майже 50 осіб, деякі з яких відпрацювали усі 20 змін впродовж десяти сесій), що пройшли відповідне навчання, інженери налаштували техніку, поліцейські та представники ДСНС забезпечували охорону та перевірку сховищ.




bottom of page