top of page

НМТ додаткова сесія

Додаткова сесія національного мультипредметного тесту проходила 17-18 серпня в м.Запоріжжя в 7 екзаменаційних центрах. Для участі в додатковій сесії НМТ зареєструвалися 745 учасників, які з поважних причин не змогли взяти участі в основній сесії або розпочати чи завершити виконання тесту під час основної сесії НМТ.

З 20 серпня на інформаційних сторінках абітурієнтів, а також в єдиній державній базі з питань освіти, з’явилися результати. Для участі в конкурсі на місця за кошти фізичних чи юридичних осіб на відкриту або фіксовану конкурсну пропозицію у встановленні для подання заяв для участі в конкурсному відборі за результатами НМТ (ЗНО) на місця державного (регіонального) замовлення можна подавати заяви через електронний кабінет до 18-00 23 серпня 2022 року.

Абітурієнти, які з поважних причин не змогли взяти участь або завершити виконання тесту під час основної та додаткової сесії НМТ, можуть взяти участь в спеціальній сесії. З 25 по 30 серпня на інформаційних сторінках учасники вибирають населений пункт для проходження НМТ; з 5 по 7 вересня остаточно визначаються з вибором населеного пункту для проходження НМТ, указують його назву на інформаційній сторінці; до 10 вересня отримують запрошення з інформацією про місце розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування; з 12 по 16 вересня взяти участь у спеціальній сесії НМТ.


bottom of page