top of page

НМТ 2022: реалії, факти, перспективи. Матеріали семінару 01.12.2022

01 грудня 2022 р. в дистанційному режимі обласним науково-методичним центром моніторингових досліджень якості освіти, методичним відділом за участі фахівців Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти проведено міжструктурний семінар «Національний мультипредметний тест 2022: реалії, факти, перспективи» для відповідальних за проведення моніторингових досліджень та зовнішнього незалежного оцінювання на підпорядкованих територіях і в територіальних громадах, вчителів-предметників закладів загальної середньої освіти, викладачів закладів професійно-технічної освіти, закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти Запорізької області.

Модератори: Евеліна Лук’янчук, Роман Шумада.

Вікторія Іванова, завідувач методичного відділу, ознайомила з нормативно-правовим забезпечення організації та проведення національного мультипредметного тесту, надала загальну характеристику процедурі.

Евеліна Лук’янчук, методист обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти, детально розповіла про проведення НМТ-2022 у Запорізькій області, результати, які продемонстрували випускники на тестуванні.

Спікер заходу, директор Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти, Марина Горбенко-Хвастунова наголосила на основних засадах національного мультипредметного тесту, зупинилася на викликах й ознайомила з перспективами незалежного тестування 2023 року.











bottom of page