top of page

МКТ (МТНК) основна сесія

Основна сесія магістерського комплексного тесту та магістерського тесту навчальних компетентностей проходила з 10 по 16 серпня в м.Запоріжжя в 7 тимчасових екзаменаційних центрах. Для участі в основній сесії МКТ (МТНК) зареєструвалися 874 учасники, які бажають отримати освітній рівень магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право»; за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» (окрім спеціальності 293 «Міжнародне право»). Усі тестування пройшли успішно.

З 21 серпня в кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури і в єдиній державній системі з питань освіти розміщено результати.

Учасники, які з певних причин не взяли участі в основній сесії МКТ (МТНК), зможуть це зробити в межах додаткової сесії.

Для участі в додатковій сесії учасники мають з 22 до 26 серпня включно подати заяву до того регіонального центру оцінювання якості освіти, на території якого розміщено заклад вищої освіти, який зареєстрував вступника на основну сесію. У заяві обов’язково потрібно вказати місто, у якому вступник хотів би пройти випробування. Зазначимо, що не в усіх містах, де проходила основна сесія магістерських випробувань, буде проведено додаткову сесію, тож вступникам треба уважно поставитися до вибору населеного пункту для проходження тестування.

На інформаційних сторінках учасників, яким буде надано можливість узяти участь у додатковій сесії МКТ/МТНК у вкладці «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» до 3 вересня буде розміщено запрошення для участі в додатковій сесії.

З огляду на те, що частина вступників не встигла зареєструватися для проходження магістерських випробувань, Міністерство освіти і науки України розглядає можливість спеціального періоду реєстрації у вересні.

bottom of page