top of page

Матеріали семінару 17.11.2022

17 листопада 2022 р. в дистанційному форматі обласним науково-методичним центром моніторингових досліджень якості освіти, методичним відділом та обласним науково-методичним центром інформатизації освіти проведено міжструктурний семінар «Підсумки освітніх моніторингів в Запорізькій області за 2022 рік» для відповідальних за організацію та проведення ЗНО та моніторингових досліджень у місцевих органах управління освітою, педагогічної спільноти Запорізької області. Модератор: Евеліна Лук’янчук.

Тетяна Коваленко, методист обласного науково-методичного центру інформатизації освіти, ознайомила учасників з результатами, висновками моніторингового дослідження «Використання цифрових технологій та інструментів в освітньому процесі» довоєнне опитування та під час дії воєнного стану.

Вікторія Іванова, завідувач методичного відділу, детально розповіла про підсумки опитування педагогів Запорізької області щодо проходження підвищення кваліфікації в особливий період. Спікер заходу висловила загальний висновок, сказаний самими педагогами: «Ніколи ще курси не були так потрібні, бо для людей, які знаходяться на непідконтрольній території-це “означає "Тебе не забули". «Світло в кінці тунеля», відчуття того, що все буде як у мирний час! Дякуємо!»

Евеліна Лук’янчук, методист обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти, наголосила на основних моментах та зроблених висновках за результатами моніторингових досліджень щодо якості проведення тренінгів нової української школи й особливостей організації дистанційного навчання в Запорізькій області.

З презентаціями до семінару ви можете ознайомитися на сторінці сайту центру "Семінари", а з повними текстами відповідних звітів на сторінці сайту центру "Моніторингові дослідження".




bottom of page