top of page

Застосування технології злиття документів в організаційній діяльності

27 квітня 2023 року в режимі онлайн відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників з професій «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», «Агент з постачання», «Оператор комп’ютерного набору», «Адміністратор», «Секретар керівника (організації, підприємства, установи)», «Оператор комп’ютерної верстки» на тему «Новітні методи навчання на уроках професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки». Організатором заходу виступив Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області, а модератором семінару була Анастасія ШУМАДА, методист цього центру.


На семінарі-практикумі з майстер-класом виступив зокрема й Роман ШУМАДА, завідувач обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти КЗ "Запорізький ОІППО"ЗОР, за темою «Застосування технології злиття документів в організаційній діяльності».

З матеріалами виступу можна ознайомитись з наступного відео.



Для того, щоб випускники закладів професійно-технічної освіти могли були конкурентоспроможними на ринку праці, необхідно, в процесі здобуття ними професії, якомога більше наблизитись до реальних умов праці. Через те, педагогічні працівники та майстри виробничого навчання завжди в пошуку нових способів викладання та технологічних рішень для забезпечення обізнаності здобувачів освіти у тих сферах, в яких вони невдовзі будуть працювати. І саме тому, використання професійно спрямованих, новітніх цифрових ресурсів та технологій на уроках теоретичного та практичного навчання це потреба сучасної освіти. Отже, працівники професійної (професійно-технічної) освіти, як професіонали, які випускають у життя молодь із вже здобутою професією, повинні й самі весь час навчатись, підлаштовуючись під потреби сьогоднішнього ринку праці, бо підготовка конкурентоспроможного кваліфікованого робітника є першочерговим завданням будь-якого закладу освіти.



bottom of page