top of page

Завжди готові працювати для закладів освіти Запорізької області!

Розпочинається підготовка до вступної кампанії 2022.



Співробітниками обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти протягом квітня-травня на замовлення закладів освіти проведена серія вебінарів для учасників освітнього процесу Запорізької спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземної мови №7 Запорізької міської ради Запорізької області та Запорізького навчально-виховного комплексу №67 Запорізької міської ради Запорізької області на актуальні для майбутніх вступників теми: «Зміни в ЗНО-2022: національний мультипредметний тест та його особливості», «Мотиваційний лист для вступу на бакалаврат. Як писати: основні принципи та рекомендації», «Рекомендаційний лист для закордонної програми. Як писати: основні принципи та рекомендації».

Ми працюємо у тих умовах, у яких маємо працювати й щиро віримо, що залишилося не так довго, коли ми прийдемо до мирного життя. Ми вболіваємо за нашу Україну. Ми знаємо, що незабаром перейдемо до мирних процедур, але те що на сьогодні ми сприймаємо як є. Ми збираємо всю актуальну інформацію на час проведення вебінарів про вступ до закладів вищої освіти у 2022, про проведення мультипредметного тесту в єдине, надаємо рекомендації щодо написання мотиваційного та рекомендаційного листів, щоб не ходити по різних джерелах.


Тож запрошуємо всіх зацікавлених долучатись до роботи й надалі. Серія вебінарів буде продовжуватись на замовлення закладів освіти та буде висвітлювати актуальні на час проведення вебінару теми та нормативні документи…


Наша адреса:

bottom of page