top of page

Для вчителів початкової школи

20 січня відбувся online-івент в якому одним з доповідачів  виступив завідувач обласного НМЦ моніторингових досліджень якості освіти КЗ "ЗОІППО" ЗОР Роман Шумада. Під час своєї доповіді, він  поділився інформацією та надав конкретні рекомендації для вчителів початкової школи щодо реєстрації та проходженні першого етапу сертифікації (незалежного оцінювання). 

Захід ініційовано комунальною установою Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Запоріжжя під назвою "Школа професійного зростання вчителів початкових класів міста Запоріжжя!". До першого online-заняття «Сертифікація-2021: пілотний проєкт продовжується! Умови сертифікації  та шляхи досягнення успішного результату» долучилися 50 освітян: учасники Школи (online-School), заступники директорів закладів загальної середньої освіти та консультанти КУ «ЦПРПП» ЗМР, які опікуються початковою школою.



Освітяни дізналися про процедуру реєстрації та незалежного тестування педагогічних  працівників, про етапи пілотного проєкту та про те, які труднощі чи несподіванки можуть бути і як їх уникнути.

Ще одним спікером заходу стала Любов Кременецька, практичний психолог КУ «ЦПРПП» ЗМР, яка звернулася до учасників заходу з надихаючим спічем щодо подолання психологічних страхів та акцентувала увагу на здатності вчителів до об’єктивного самооцінювання власної професійної діяльності. 

Педагоги дійшли висновку, що сертифікація – це потужний поштовх до фахового розвитку. А заняття Школи щомісяця допоможуть краще підготуватися та успішно подолати всі етапи! 

Модератором заходу була Лариса Стрілець, консультант КУ «ЦПРПП» ЗМР.

Дякуємо організаторам за співпрацю та бажаємо успіхів такому масштабному проєкту !

Фотозвіт в мережі "Фейсбук" на сторінці Центр професійного розвитку.

З матеріалами доповіді можна ознайомитись за покликанням нижче.

Сертифікація_Незалежне_оцінювання_20.01
Завантажити • 2.50MB

bottom of page