top of page

Вебінар "Зміни в ЗНО-2022..."

Співробітниками обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти у період з 15 по 19 квітня проведено серію вебінарів для вступників до закладів вищої освіти у 2022 році, їхніх батьків, педагогічних працівників, а також інших зацікавлених осіб щодо роз’яснення змін у проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2022 році.

Вебінари на тему «Зміни в ЗНО-2022: національний мультипредметний тест та його особливості» надали можливість учасникам ознайомитись зі структурою, викликами тесту поточного року, дали змогу отримати слушні поради щодо підготовки. З матеріалами вебінарів та актуальною інформацією з цього питання можна ознайомитись в презентації за цим посиланням та іншими публікаціями на нашому сайті, або переглянувши відеозапис одного з вебінарів.


Серія вебінарів буде продовжена з 22 по 26 квітня 2022 року. Наступна тема: «Мотиваційний лист для вступу на бакалаврат. Як писати: основні принципи та рекомендації». Під час проведення будуть надані рекомендації щодо написання мотиваційного листа. Тож запрошуємо всіх зацікавлених долучатись до роботи й надалі. Серія вебінарів буде продовжуватись, зареєструватися можна за наступним покликанням


У разі, якщо у вас все ще залишилися питання, або виникли нові, ви можете надіслати нам листа. Ми намагатимемось надати вам відповідь, але будь-ласка вкажіть декілька альтернативних способів зв'язку із вами крім електронної пошти.


Наша електронна адреса: monitor@zoippo.net.ua





Трошки статистики: зареєструвалося на цей вебінар 819 осіб, відвідало конференції зум - 380, розподіл зареєстрованих по територіях та категоріях представлено на наступних діаграмах.










bottom of page