top of page

Меморандум про співпрацю з УЦОЯО

Оновлено: 17 лист. 2020 р.

21 жовтня 2020 року проректор з навчально-методичної роботи КЗ «ЗОІППО» ЗОР Чернікова Л.А. і завідувач обласного науково-методичного центру моніторингових досліджень якості освіти Шумада Р.Я. взяли участь в урочистому підписанні Меморандуму про співпрацю та партнерство між обласними інститутами післядипломної педагогічної освіти, академіями неперервної освіти та Українським і регіональними центрами оцінювання якості освіти.


Український центр оцінювання якості освіти щиро вдячний за зусилля, докладені вами під час підготовки Меморандуму про співпрацю та партнерство (далі – Меморандум) між нашими установами. Кожна зі сторін, що стала підписантом Меморандуму, зробила значний внесок в організацію та проведення в регіонах таких освітніх оцінювань, як зовнішнє незалежне оцінювання, вступні іспити до магістратури, міжнародне порівняльне дослідження PISA та моніторингове дослідження якості початкової освіти. Ми сподіваємося, що підписання Меморандуму зміцнить наші ділові й дружні стосунки та створить підґрунтя для подальшого розширення співпраці між нашими установами.

З повним текстом Меморандуму можна ознайомитись за цим покликанням.

Програма заходу була наступною:

1. Вітальне слово.

Любомира Мандзій, заступник Міністра освіти і науки України.

2. ІППО, РЦОЯО, УЦОЯО: виклики, досягнення та перспективи співпраці.

Валерій Бойко, в.о. директора Українського центру оцінювання якості освіти.

3. Співпраця з інститутами післядипломної педагогічної освіти щодо системного підвищення кваліфікації їх фахівців з питань організації, розробки та проведення освітніх оцінювань.

Віктор Очеретянко, ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

4. Співпраця та партнерство – дві фундаментальні основи забезпечення якості освіти.

Віталій Зелюк, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського.

5. Круглий стіл про питання співпраці для забезпечення високої якості освіти.

6. Заключне слово.

Валерій Бойко, в.о. директора Українського центру оцінювання якості освіти.


Основні заходи, що передбачають співробітництво між вище зазначеними організаціями, спрямовані на організацію та проведення освітніх оцінювань міжнародного, всеукраїнського рівнів в Україні, а також на вдосконаленні системи зовнішнього незалежного оцінювання, підвищенні кваліфікації фахівців, залучених до освітніх оцінювань в Україні.



Оновлено:

Текст меморандуму отримали всі учасники, в тому числі і Комунальний заклад «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради (довелося для фото зняти ненадовго маску)












192 перегляди
bottom of page